Safe-to-visit

Vi er en del af Safe-to-visit, COVID-19 vejledning udarbejdet af vores brancheforening HORESTA, som betyder at alle medarbejdere er uddannet i gældende retningslinjer.

COVID-19

Grundet COVID-19 vil alle aktiviteter i år afholdes med særlige restriktioner jf. regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer, som skal sikre, at både gæster og medarbejdere kan føle sig trygge i Dronningens Ferieby.

Tjek ind info

Som et yderligere tiltag for at minimere risikoen for smittespredning, vil husinfo blive sendt på mail umiddelbart inden ankomst. Derfor kan man tjekke direkte ind i sit feriehus, ligesom man ikke behøver tjekke ud ved afrejse – vi sender en forbrugsopgørelse på mail efter afrejse.

Bliv hjemme hvis symptomer

Vi har alle et stort ansvar for at undgå smittespredning af Coronavirus/COVID-19 og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Derfor skal du blive hjemme, hvis du har de typiske symptomer på at være smittet med Coronavirus/COVID-19, som er ondt i halsen, alment ubehag, muskelsmerter og evt. tør hoste og feber. Du skal blive hjemme mindst 48 timer efter, du ikke længere har symptomer.

Hvis du under opholdet får symptomer på COVID-19, skal du blive i dit feriehus og kontakte egen læge eller lægevagten samt vores reception for nærmere aftale om ophold og afrejse, hvor smitterisikoen er minimeret.

Vi opfordrer alle gæster til at holde afstand og vise hensyn.

Husene

  • Vores huse rengøres efter alle retningslinjer – og som et yderligere tiltag vil alle huse blive desinficeret med en særlig væske, som skal sikre at der ingen smittefare er i husene ved indtjekning.
  • Personalet er instrueret i udvidede rengøringsrutiner af særlige opmærksomhedspunkter.
  • Eventuelle hjælpemidler sættes i husene og afsprittes inden gæstens ankomst.

Fællesområder

  • Fællesarealet rengøres en gang dagligt.
  • Der er opstillet dispensere med håndsprit flere steder i fællesbygningen, samt på toiletter.