Handicapvenlig familieferie i Jylland

I vores feriehuse er der plads til hele familien – børn, unge, ældre og endda familiens hund – og handicap er ingen hindring. Kort sagt, hos os er der plads til jer.

Midt mellem strand og skov ligger feriehusene, og mellem husene finder du naturlegeplads, hoppepude og spændende stier, som inviterer til leg for store og små. I husene går arkitektur og tilgængelige løsninger op i en højere enhed, der efterlader masser af plads til alles behov.

Alle feriehusene er smagfuldt indrettet med blik for tilgængelighed, og husenes mange smarte løsninger giver frihed og energi til gode oplevelser sammen. Her kan I nyde flammerne fra brændeovnen efter en lang dag ved stranden, mens familien samles om et spil.

BOOK HER

“Dronningens ferieby er for min mand og mig et vidunderligt sted at være om det er ferie eller bare et par dage – sommer eller vinter. ”

– Kalle og Connie

“Den bedste ferie
nogensinde…”

– Benjamin, 6 år

Skønne feriehuse

Førsteklasses ferieophold for mennesker med behov for plads, fleksibilitet og hjælpemidler. Kort sagt – plads til at være dén man er. De skønne feriehuse er – specielt indrettet til gæster med handicap

LÆS MERE

“Det er som at komme hjem, når min familie og jeg besøger Dronningens Ferieby. I har tænkt på alt.”

– Dorte fra Kolding

Oplevelser på Djursland

Oplevelserne og aktiviteter venter på jer, ligesom mange af feriebyens faciliteter og aktiviteter kan bruges. Vores aktivitetsguide står på hovedet for at lave sjove aktiviteter sammen med jer i skolernes ferier. Vi tilbyder blandt andet informationsmøder, fælles grillaften, skattejagt, krabbe-suppe tur, kanotur, kreative workshops og strandture. Glæd jer til at være med, hvor det er allersjovest.

SE OPLEVELSER

Hjemmepleje i dronningens ferieby

Som gæst i Dronningens Ferieby har du mulighed for at få hjemmepleje fra Norddjurs Kommune.

Hjælpemidler

Du har mulighed for at låne og leje hjælpemidler hos os.