Ugeferie på alle tider af året

Grenaa og Djursland giver jer mange muligheder for en handicapvenlig og oplevelsesrig ferie. Inden for kort afstand finder I attraktioner med rutsjebaner, dyreparker, akvarium, museer og kulturoplevelser. Der er også alle de gratis oplevelser ved stranden og mulighederne for at være aktiv i naturen.

BOOK HER

Alle vores feriehuse ligger i et charmerende naturområde med let adgang til masser af aktiviteter.

Aktiviteter i sommerferien

Dronningens Ferieby byder på et væld af skønne oplevelser og aktiviteter lige udenfor døren – hoppepude, cykeludlejning, boldbane, løbe-, vandre- og mountainbikeruter og meget mere! I skolernes sommerferie har vores aktivitetsguide planlagt en masse sjove aktiviteter, som I kan lave – blandt andet kanotur, krabbesuppetur og sandslotskonkurrence.

AKTIVITETSOVERSIGT

Bestil hjemmeplejen hjemmefra

Har du brug for hjemmehjælp eller hjemmesygepleje? Så husk, at du senest 3 uger, før du begynder din ferie, skal kontakte din kommune, som giver besked til Norddjurs Kommune.

Brug for støtte eller hjælpemiddel?

Hos os finder du lige den støtte eller det hjælpemiddel, du har brug for til en handicapvenlig ferie i vores feriecenter. Lån eller lej hvad du har brug for – du kan endda få hjemmepleje under dit ophold i Dronningens Ferieby.