Mindeværdig ferie med gode handicapforhold

Vi har tilrettelagt særlige institutionsuger til jer med forplejning og sjove fælles aktiviteter. Selv om I og jeres beboere er væk fra jeres velkendte rammer, sikrer vores feriecenter med gode handicapforhold og smarte løsninger, at I får energi og frihed til at holde ferie med gode, fælles oplevelser.

BOOK HER

Institutionsuger

De fastlagte institutionsuger i 2024 ligger i:

uge 21-25
uge 34-38

Ankomst mandag – afrejse torsdag (forlængelse muligt).
I er naturligvis også velkommen på andre tidspunkter.

Fællesarrangementer

Benyt vores rummelige og velindrettede fælleshus med gode handicapforhold som samlingspunkt for jeres ferie. Uanset om I ønsker fællesspisning eller andre gruppeaktiviteter, står vi klar med gode ideer og hjælp til det praktiske.

Udearealer med gode handicapforhold

Vores feriehuse har gode handicapforhold, og der er tænkt tilgængelighed i alle løsninger – både inden- og udendørs. Jeres beboeres handicap eller hjælpemidler er ingen hindring. Der er anlagt fliser fra p-pladsen foran feriehuset, op til og rundt om boligen. Feriecentret ligger tæt på skoven, og der er handicapvenlig adgang til Djurslands bedste badestrand. Med en rampe fra badebroen kan alle komme helt ned til vandkanten og dyppe tæerne i Kattegat.

Oplevelser ude og inde

Vi tilbyder en masse inden- og udendørs aktiviteter i vores handicapvenlige feriecenter – som grillaftener, krabbesuppe-tur, kanotur, kreative workshops og strandture – og vi hjælper gerne med at lave et skræddersyet, handicapvenligt program, der passer til jeres beboere eller gruppe.

Feriehusene ligger i et charmerende, jysk naturområde med let adgang legeplads, hoppepude og udendørs spil. I kan også leje trehjulede dobbeltcykler og almindelige cykler, så I kan udforske den smukke natur på egen hånd.

Feriehus med handicapvenlig indretning

Vores handicapvenlige feriehuse har smarte løsninger og tilgængelighed i fokus, så jeres institution eller gruppe kan holde en ferie, der giver frihed og energi til gode, fælles oplevelser. Feriehusene har blandt andet hæve- og sænkefunktioner på spise- og køkkenbord, bruser samt vask og toilet. Tillige er der god plads til hjælpemidler.

Feriehuse er gennemtestet af mennesker med forskellige former for handicap, så I er garanteret en handicapvenlig ferie i et hus uden begrænsninger.

SE FERIHUSENE

I institutionsugerne arrangerer vi fællesspisning
og en aften med underholdning for alle.

Bestil hjemmeplejen hjemmefra

Har jeres beboere brug for hjemmehjælp eller hjemmesygepleje? Så husk, at I senest 3 uger før jeres begynder, skal kontakte jeres kommune, som giver besked til Norddjurs Kommune.

Brug for støtte eller hjælpemiddel?

Hos os finder I lige den støtte eller det hjælpemiddel, jeres beboere har brug for til en handicapvenlig ferie i vores feriecenter. Lån eller lej hvad I har brug for – jeres beboere kan endda få hjemmepleje under opholdet i Dronningens Ferieby.