Få handicapvenlige oplevelser i Dronningens Ferieby

Du finder vores handicapvenlige feriecenter på spidsen af Djursland omgivet af skov og strand med masser af plads til udendørs aktiviteter og gode oplevelser i naturen. Vores handicapvenlige feriecenter er fyldt med fleksible løsninger, hjælpemidler og plads til at holde ferie uden forhindringer. Feriecentret er opkaldt efter H. M. Dronning Margrethe II, som siden 1959 har været protektor for Scleroseforeningen.

BOOK HER

Dronningens Ferieby siden 1990

Dronningens Ferieby er tegnet af arkitekt Erik Korshagen og blev opført i 1990 af Scleroseforeningen. Feriebyen ligger på Djursland omgivet af skov, hede og strand, og vores mål er at gøre det muligt for alle at holde ferie uden forhindringer. Derfor er ferieboligerne og vores aktiviteter og services fyldt med handicapvenlige finesser, som letter jeres ophold.

Se feriehusene indefra

I vores lyse feriehuse i Dronningens Ferieby i Grenaa er der plads til hele familien – og handicap er ingen hindring. Alle feriehusene er smagfuldt indrettet med blik for plads og tilgængelighed, og husenes mange smarte løsninger gør hverdagen lettere, og giver frihed og energi til gode oplevelser sammen.

Find vej rundt i feriebyen. Oversigtskortet viser alle
vores huse, stier og faciliteter

SE OVERSIGTSKORT

Vores bestyrelse og medarbejdere

Det handicapvenlige feriecenter, Dronningens Ferieby, er drevet af en fond, hvor bestyrelsen har det overordnede ansvar. Den daglige ledelse, drift og pasning af naturen omkring feriecentret står vores medarbejdere for.

Åbningstider

Højsæson uge 26-32
Alle ugens dage er feriecentret reception åben
kl. 09.00 – 17.00.

Lavsæson uge 1-25 og 33-52
Feriecentrets reception er åben
mandag til fredag kl. 09.00 – 16.00
samt helligdage, lørdag og søndag efter behov.

Værd at vide

Vi samlet en masse information om check-in, hunde i feriehusene og muligheden for at leje hjælpemidler, der giver dig uhindret adgang til at opleve den skønne natur og strand omkring Dronningens Ferieby. Kort fortalt, alt du har brug for at vide om din ferie i vores handicapvenlige feriecenter.

Vores privatlivspolitik

Når besøger vores webside, indsamler og behandler Dronningens Ferieby en række personoplysninger. Det gør vi for at give dig en god oplevelser og for løbende at udvikle vores produkter til gavn for vores gæster.

Download vores brochure

Find vores brochure for de kommende aktiviteter i feriecentret. Der er oplevelser for hele familien og særligt handicapindrettede tilbud.

LÆS MERE

H.M. Dronningen Magrethe

H. M. Dronning Margrethe og kunsten har en stor plads i Dronningens Ferieby, og hele 17 nordiske kunstnere har været med til at udsmykke feriebyen – det er blevet til 50 oliemalerier, 90 grafiske værker og tre skulpturer. Her kan du læse mere om H. M. Dronning Margrethes besøg i Dronningens Ferieby og om kunsten, der skaber et smukt samspil mellem kultur og natur.

Let adgang til aktiviteter

Alle vores handicapvenlige feriehuse ligger midt mellem strand, hede og skov, og mellem husene finder I en naturlegeplads, spændende stier og en handicapvenlig badebro, så kørestolsbrugere kan komme helt ned til vandkanten og dyppe tæerne i Kattegat. I vores handicapvenlige ferieby er der let adgang til masser af aktiviteter, og der er et utal af muligheder for grupper, par og enkeltpersoner. For eksempel udendørs fitnesspavilloner, hoppepude, legeplads, vandre-, mountainbike- og løberuter samt udlejning af mooncars, cykler og trehjulede dobbeltcykler. I skolernes sommerferie har vores aktivitetsguide planlagt et en masse sjove og spændende aktiviteter til jer – blandt andet kanotur, sandslotskonkurrence og krabbesuppetur.

SE AKTIVITETSOPHOLD

Topmoderne og handicapvenlige feriehuse i Jylland

Der er plads til hele familien – børn, unge, ældre og endda familiens hund – i vores lyse feriehuse i Dronningens Ferieby i Grenaa. Alle feriehusene er smagfuldt indrettet med blik for tilgængelighed, og husenes mange smarte løsninger gør hverdagen lettere og giver frihed og energi til gode oplevelser sammen. Her er handicap ingen hindring.

LÆS MERE OM FERIEHUSENE

Uforglemmelige oplevelser på Djursland

Dronningens Ferieby ligger midt i den jyske natur, og der er et væld af oplevelser lige uden for døren. Vi hjælper jer gerne med gode forslag til sjove og spændende oplevelser – som passer til lige netop jeres funktionsniveau.

Djursland byder på masser af attraktioner og udflugtsmål – rutsjebaner, akvarier, dyreparker, museer og kulturoplevelser. Gå på opdagelse i Grenaas idylliske stræder og specialbutikker, prøv over 60 forlystelser i Djurs Sommerland, tag et kig ind i dyrenes verden i Kattegatcenteret, Munkholm Zoo, Ree Park eller Skandinavisk Dyrepark eller få et indblik i ”de gamle dage” på Det Grønne Museum og Gammel Estrup. Kontakt receptionen og hør om vores rabataftaler.

MERE OM OPLEVELSER

Bestil hjemmeplejen hjemmefra

Har du brug for hjemmehjælp eller hjemmesygepleje? Så husk, at du senest 3 uger, før du begynder din ferie, skal kontakte din kommune, som giver besked til Norddjurs Kommune.

Brug for støtte eller hjælpemiddel?

Hos os finder du lige den støtte eller det hjælpemiddel, du har brug for til en handicapvenlig ferie i vores feriecenter. Lån eller lej hvad du har brug for – du kan endda få hjemmepleje under dit ophold i Dronningens Ferieby.