Når hele gruppen skal på ferie sammen

Der er mange ferieoplevelser i vente for jer og jeres beboere i Dronningens Ferieby. Der er noget for alle. Vi hjælper jer gerne med at sammensætte et ferieprogram, der passer lige til jeres ønsker, handicap og behov. Feriebyen giver jer mulighed for mange forskellige aktiviteter – både inde og ude.

BOOK HER

“Dronningens ferieby er for min mand og mig et vidunderligt sted at være om det er ferie eller bare et par dage – sommer eller vinter. ”

– Kalle og Connie

Forplejning

I forbindelse med institutionsophold tilbyder vi forplejning i fælleshuset fra mandag til torsdag. Opholdet starter med middag mandag aften og slutter med morgenbuffet torsdag.

Aktiviteter for grupper

I vores handicapindrettede ferieby er der mange muligheder for forskellige aktiviteter – både ude og inde. For eksempel er der let adgang til udendørs fitnesspavilloner, legeplads og hoppepude, og I kan leje trehjulede dobbeltcykler, mooncars og almindelige cykler. I kan også tage på kanotur, deltage i kreative workshops eller en tur i svømmehallen. Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med at sammensætte et handicapvenligt og spændende program, der passer nøjagtig til jeres beboere eller gruppe.

Mødestedet

Dronningens Ferieby har fået et nyrenoveret og handicapvenligt mødested. Der er der plads til madlavning og fællesspisning for op til 30 personer. Det store og handicapvenlige mødested kan både bruges til fællesspisning, møder, aktiviteter og fester – og det kan lejes uanset om I bor i et af feriehusene eller kommet fra lokalområdet.

Handicapvenligt feriehus i Grenaa

Vores handicapvenlige feriehuse er fyldt med finesser og hjælpemidler, som letter dit ophold. Husene ligger midt i naturen, og mellem husene finder I naturlegeplads, spændende stier og en handicapvenlig badebro, så kørestolsbrugere kan komme helt ned til vandkanten og dyppe tæerne i Kattegat.

Feriehusene er gennemtestet af mennesker med forskellige former for handicap – eksempelvis personer med sclerose, svagtseende og kørestolsbrugere. Det er din garanti for en handicapvenlig ferie i et hus uden begrænsninger.

LÆS MERE

Oplevelser for institutioner og grupper

Vi tilbyder en masse aktiviteter i vores handicapindrettede feriecenter – som grillaftener, krabbesuppe-tur, kanotur, kreative workshops og strandture – og vi hjælper gerne med at sammensætte et handicapvenligt og underholdende program, der passer til jeres beboere eller gruppe.

Vil I på tur? Så gør brug af vores rabataftaler med blandt andet Kattegatcentret, Djurs Sommerland, Ree Park Safari og Randers Regnskov.

LÆS MERE

Faciliteter

Omkring feriehusene er der mange handicapvenlige faciliteter, som inviterer til leg og sjove oplevelser i naturen. Kun ganske få minutter fra jeres feriehus finder I feriebyens tilbud om fitnesspavilloner, hoppepude, boldbane, mooncars, cykler samt køre-, vandre-, mountainbike- og løberuter. Lige ved siden af feriehusene Djurslands bedste badestrand, der har en handicapvenlig badebro, så I alle kan komme helt ned til vandkanten.

Bestil hjemmeplejen hjemmefra

Har jeres beboere brug for hjemmehjælp eller hjemmesygepleje? Så husk, at I senest 3 uger før jeres begynder, skal kontakte jeres kommune, som giver besked til Norddjurs Kommune.

Brug for støtte eller hjælpemiddel?

Hos os finder I lige den støtte eller det hjælpemiddel, jeres beboere har brug for til en handicapvenlig ferie i vores feriecenter. Lån eller lej hvad I har brug for – jeres beboere kan endda få hjemmepleje under opholdet i Dronningens Ferieby.