Topmoderne feriehuse

Førsteklasses ferieophold for mennesker med behov for plads, fleksibilitet og hjælpemidler. Kort sagt – plads til at være dén man er. Man kan ikke andet end at føle sig hjemme i de lyse og moderne feriehuse i Dronningens Ferieby i Grenå. Husene har et smagfuldt interiør og er fyldt med finesser og hjælpemidler, som letter hverdagen – særligt for vores gæster, som på forskellig vis lever med handicap.

BOOK HER

“Det er utrolig nemt for mig at være i husene som er godt indrettet og jeg føler mig meget tryg ved at være her.”

– Connie

75 m² feriehuse – indrettet med handicapvenlige finesser

Alle feriehuse er topmoderniseret og gennemtestet af hele 10 specialgrupper af mennesker med forskellige former for handicap – eksempelvis personer med sclerose, svagtseende og kørestolsbrugere, m.fl. Seks af vores feriehuse er udstyret med loftlift.

Køkken & badeværelse

Køkkenet er fuldt udstyret med fleksible løsninger til familien eller gruppen. Der er komfur, ovn med Slide&Hide-ovnlåge, opvaskemaskine, køleskab med lille frys samt spise- og køkkenbord, der kan hæves og sænkes. På badeværelset er der vaskemaskine, bruser samt vask og toilet med hæve-, sænkefunktioner.

Soveværelse

Soveværelset har elevationssenge med god plads omkring. Huset er udstyret med Smart TV i stuen, gulvvarme i stue, køkken, gang og på badeværelset samt adgangskode på hoveddøren. Her får I et feriehus indrettet med fokus på fleksibilitet, plads og samvær for hele familien.

Hensyn til allergi

Vi har et enkelt allergivenligt hus uden brændeovn, hvor det ikke er tilladt at medbringe husdyr. Der er selvfølgelig plads til familiens hund og førerhunde i vores andre feriehuse.

Flere billeder af husene

Fleksibel indretning til 5 personer

  • Stort soveværelse med to elevationssenge og direkte adgang til badeværelse
  • Badeværelse med bruser, badebænk, hæve/sænke vask, hæve/sænke senso wash toilet samt vaskemaskine
  • Værelse med udtræksseng (140 cm) og køjeseng ovenover
  • Kombineret stue/køkken: Fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab med lille fryser, hæve/ sænke spisebord og køkkenbord. Dobbelt sovesofa og Smart TV i stuen
  • Gæstetoilet

Smarte løsninger i vores handicapvenlige feriehuse

I Dronningens Ferieby kan jeres institution eller gruppe holde ferie uden begrænsninger. Vores handicapvenlige ferieboliger har mange smarte løsninger og hjælpemidler, der giver frihed og energi til gode, fælles oplevelser. Ferieboligen har blandt andet hæve- og sænkefunktioner på spise- og køkkenbord, bruser samt vask og toilet. Tillige er der god plads til hjælpemidler.

Handicapvenligt udeareal

I vores handicapvenlige feriehuse er der tænkt tilgængelighed i alle løsninger – både inden- og udendørs. Handicap eller hjælpemidler er ingen hindring! Der er anlagt fliser fra p-pladsen foran feriehuset, op til og rundt om boligen. Husene ligger tæt på skov og Djurslands bedste badestrand, der har en handicapvenlig badebro, så kørestolsbrugere kan komme helt ned til vandkanten og dyppe tæerne i Kattegat.

Aktiviteter ude og inde

Omkring feriehusene er der mange handicapvenlige faciliteter, som inviterer til sjove oplevelser i naturen. For eksempel er der let adgang til legeplads, hoppepude, vandre-, mountainbike- og løberuter, og I kan leje dobbeltcykler og almindelige cykler. Vi tilbyder mange spændende aktiviteter i vores handicapindrettede feriecenter – såsom krabbesuppe-tur, strandture, ridning og kreative værksteder, hvor jeres beboere kan underholde sig med maling, musik og dans. Vi hjælper jer meget gerne med at planlægge et handicapvenligt og sjovt program, der passer til lige præcis jeres beboere eller gruppe.