Handicapvenlige og moderne feriehuse

I vores lyse feriehuse i Dronningens Ferieby i Grenaa er der plads til hele familien – og handicap er ingen hindring. Alle feriehusene er smagfuldt indrettet med blik for plads og tilgængelighed, og husenes mange smarte løsninger gør hverdagen lettere, og giver frihed og energi til gode oplevelser sammen.

BOOK HER

“Det er utrolig nemt for mig at være i husene som er godt indrettet og jeg føler mig meget tryg ved at være her.”

– Connie

Feriehuse i Jylland med plads til hele familien

Parker bilen foran huset, tryk adgangskoden for at åbne døren og træd ind i et topmoderne feriehus i Grenaa med gulvvarme, brændeovn og Smart TV. Her er plads til 5 personer fordelt på to værelser og en sovesofa i stuen. Stuen er husets hjerte, hvor hele familien kan samles om måltider og hyggeligt samvær.

Køkken og badeværelse

Feriehusets køkken er fuldt udstyret med fleksible løsninger til familien. Der er komfur, ovn med Slide&Hide-ovnlåge, opvaskemaskine, køleskab med lille frys samt spise- og køkkenbord, der kan hæves og sænkes. Det store badeværelse har vaskemaskine, bruser samt vask og toilet med hæve- og sænkefunktioner. Huset har også et gæstetoilet med toilet og vask.

Værelserne

Det store soveværelse er indrettet med to elevationssenge og direkte adgang til det store badeværelse. Husets andet værelse er indrettet med en køjeseng med mulighed for udtræk af underkøjen (140 cm). Fra begge rum er der direkte adgang til husets terrasser, som er indrettet med havemøbler.

Hensyn til allergi

Alle huse er røgfrie. Vi har et enkelt allergivenligt hus uden brændeovn, hvor det ikke er tilladt at medbringe husdyr. Der er selvfølgelig plads til familiens hund og førerhunde i vores andre feriehuse.

Mulighed for at oplade elbil

Ved to af husene er der ladestandere til el- og plugin-hybridbiler. Ved afbenyttelse af ladestanderne skal man kontakte receptionen og få en kode. Der findes også to ladestandere, som kan benyttes af alle gæster. De er placeret ved fælleshuset.

Flere billeder af husene

Se flere billeder af vores handicapvenlige feriehuse og drøm dig væk til din næste ferie med familien …

Fleksibel indretning sikrer plads til hele familien

  • Plads til op til 5 personer
  • Stort soveværelse med to elevationssenge og direkte adgang til badeværelse
  • Badeværelse med bruser, badebænk, hæve/sænke vask, hæve/sænke senso wash toilet samt vaskemaskine
  • Værelse med udtræksseng (140 cm) og køjeseng ovenover
  • Kombineret stue/køkken: Fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine, køleskab med lille fryser, hæve/ sænke spisebord og køkkenbord. Dobbelt sovesofa og Smart TV i stuen
  • Gæstetoilet
BOOK HER

Selvhjulpen i vores handicapvenlige feriebolig

I Dronningens Ferieby kan du og din familie holde ferie uden forhindringer. Vores handicapvenlige feriebolig er fyldt med fleksible løsninger. Sammen får I tid og energi til gode oplevelser og samvær.

Handicapvenligt udeareal

I vores handicapvenlige feriehuse er der tænkt tilgængelighed i alle løsninger. Her er dit handicap eller hjælpemiddel ingen hindring. Der er anlagt fliser fra p-pladsen foran feriehuset, op til og rundt om boligen. Og fra alle rum er der direkte adgang til husets terrasser, som er indrettet med havemøbler. Feriecentrets huse ligger tæt på skov og by, og der er handicapvenlig adgang til Djurslands bedste badestrand. Med en rampe fra badebroen kan alle komme helt ned til vandkanten og dyppe tæerne i Kattegat.

Indendørs og udendørs aktiviteter

Alle vores handicapvenlige feriehuse ligger i et charmerende, jysk naturområde med let adgang til masser af aktiviteter og muligheder for grupper, par og enkeltpersoner. For eksempel er der let adgang til udendørs fitnesspavilloner, legeplads, hoppepude, vandre-, mountainbike- og løberuter.